Woocommerce Menu

Vilkår og betingelser

Du accepterer og accepterer vores vilkår og betingelser ved at købe fra steroider-online.com. Hvis du ikke er enig i vores vilkår og betingelser, skal du ikke afgive din ordre. Vi har ret til at afvise behandling og forsendelsesordrer, hvis kunden ikke accepterer eller opfylder vilkårene og betingelserne. Ved at købe en af ​​varerne på steroider-online.com accepterer du straks følgende vilkår:

Ansvarsfraskrivelse


1. steroider-online.com påtager sig intet ansvar for brugen af ​​nogen af ​​de tilbudte varer.

2. Indholdet på denne hjemmeside er udelukkende designet til generelle uddannelsesmæssige årsager og er ikke beregnet til at tilskynde til eller støtte brugen af ​​anabolske/androgene steroider eller andre præstationsfremmende lægemidler.

3. Du accepterer ikke at sagsøge steroider-online.com som en virksomhed, ej heller dets ledere eller direktører, for skader opstået som følge af at besøge vores hjemmeside og bruge

4. Vi rådgiver eller opfordrer ikke til at søge at erhverve eller få anabolske steroider eller andre forbudte stoffer, og vi kan ikke holdes ansvarlige for vores besøgendes eller klienters hensigter eller adfærd.

5. Beskrivelserne og meningerne udtrykt på denne hjemmeside er generelt baseret på spekulative og subjektive værdier og er ikke beregnet til at være medicinske instruktioner eller råd. Enhver atlet, der overvejer at bruge disse lægemidler, bør altid søge råd hos en kvalificeret læge først, da forkert og uovervåget brug kan have betydelige og langsigtede negative konsekvenser. Vi er imod og tolererer ikke, at mindreårige bruger stoffer til at forbedre deres atletiske præstationer.

Vores produktgarantier


6. Udløbsdatoerne for alle varer er trykt på pakken. BRUG IKKE NOGEN UDLØBTE PRODUKTER, og hvis dette er tilfældet, bedes du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig. Medmindre andet er angivet, giver vi ingen eksplicitte eller underforståede løfter eller garantier af nogen art vedrørende solgte varer.

Købsbetingelser


7. For at købe vores varer eller bruge vores tjenester skal du være mindst 21 år gammel. Vi påtager os intet ansvar for at verificere køberens oprindelseslands importlove og begrænsninger.

8. Alle varer transporteres fuldstændigt på købers risiko, idet køberen accepterer at give afkald på enhver juridisk handling, der kan tages imod dem, hvis de ikke overholder destinationslandets regler og importlove.

9. Priserne kan ændres uden varsel på grund af variationer i internationale valutaværdier og ændringer i leveringsgennemførelsesrater.

10. Produktets tilgængelighed kan ændres til enhver tid uden forudgående varsel. Efter din betaling er blevet accepteret, er vi ikke i stand til at annullere din ordre.

11. Du får et elektronisk betalingsbevis efter dit køb, som vil indeholde dit ordrenummer, ordrespecifikationer, brugernavn og adgangskode (som du vil/har valgt), og som giver dig mulighed for at overvåge og spore fremskridtene for din vare som den er sendt.

Leveringsbetingelser


12. Vi pakker varer ind med carbon fotopapir, som er modstandsdygtigt over for røntgenscannere. Du kan have dine genstande forklædt som legetøj, videokassetter eller enhver anden genstand, du kan lide.

13. De ønskede produkter vil blive leveret til den adresse, du opgav, da du foretog din transaktion.

14. Vores standard luftpostforsendelse tager 5-17 dage at ankomme inden for USA og 5-17 dage at ankomme til Europa. Vi kan ikke holdes ansvarlige for leveringsforsinkelser forårsaget af den posttjeneste, der er ansvarlig for leveringen på nationale helligdage, eller forsinkelser forårsaget af den posttjeneste, der er ansvarlig for leveringen.

15. Eventuelle leveringsdatoer, vi fortæller dig, er kun skøn, og vi er ikke ansvarlige for tab, omkostninger, skader, postbøder eller udgifter, der er opstået som følge af enhver forsinkelse i leveringen af ​​varerne til dig, medmindre forsinkelsen var forårsaget af vores uagtsomhed.

16. Leveringer til Tyskland, Canada og Australien sker kun med anbefalet post (ingen fremskyndet levering) og tager 12-15 hverdage at ankomme. Dette mindsker chancerne for, at ting bliver tilbageholdt i tolden.

17. Hvis en forsendelse ikke blev leveret på grund af kundens vanskeligheder (ikke hjemme eller ikke afhente pakkerne til tiden), vil vi ikke kunne sende ordren igen. Kun produkter, der er blevet beslaglagt af toldvæsenet, eller som er blevet beskadiget under transporten, vil blive sendt igen.

18. Når du har modtaget, er i besiddelse af og har undersøgt de produkter, der er sendt til din valgte adresse, har vi ikke længere varetægt og har ikke yderligere ansvar for manglende eller beskadigede ting.

19. Vi har en succesrekord på 99,9 procent i at få varer gennem tolden i USA, 99,5 procent i Canada og Europa og 97 procent i Sydafrika. Selvom genstande bliver konfiskeret i tolden (hvilket er knap 1 procent chance baseret på vores lange track record af succes), betaler vi dig for hele tabet.

Ansvar


20. Hvis køber oplyser forkerte forsendelsesoplysninger, kan ordren blive leveret forkert eller returneret til afsender. Vi påtager os intet ansvar for ordretab eller skader, der måtte komme som følge af denne fejllevering. Hovedårsagen til ikke-returnerbare pakker er, at vi bruger en diskret transportmetode til at beskytte dig.